Kronprinsen er klar til Royal Run i Nuuk 28.maj. På billedet ses han starte Royal Run i Klaksvik sidste år. Dengang cyklede han på ruten på grund af en rygskade.Foto: Royal Run

Kronprins Frederik opereret efter skiuheld i Schweiz

Man skal passe på, når man står på ski - også når man er kongelig. Han dukker dog alligevel op til Royal Run i Nuuk til maj, lover kongehuset.

Kongehuset meddeler i dag, at Kronprins Frederik er blevet behandlet for skulderskade.

Kronprinsen pådrog sig nemlig en mindre skade i venstre skulder i sidste uge i forbindelse med et skiløb i Schweiz, oplyser Kongehuset. og derfor er kronprinsen i dag blevet undersøgt og behandlet på Rigshospitalet i København.

Behandlingen bestod i en ukompliceret operation, som forløb planmæssigt, lyder det fra kongehusets kommunikationschef, Lene Balleby.

LÆS OGSÅ Royal Run kommer til Nuuk

Hun understreger dog, at skulderskaden ikke påvirker kronprinsens officielle program. Og det vil sige, at Nuuk stadig kan se frem til et besøg af Kronprins Frederik torsdag 28. maj, hvor han løber i spidsen for Royal Run.

Kronprins Frederik fik for nogle år siden idéen til Royal Run i anledning af sin 50-års fødselsdag. Og for første gang deltager han selv i år i løbet i Nuuk, som finder sted fire dage før det egentlige Royal Run i Danmark i pinsen.

Kronprins Frederik vil deltage i distancen på 10 kilometer.

Og der er stadig åbent for tilmelding til løbet.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt