Kommune Qeqertalik har fået ny administrerende direktør

Kommune Qeqertalik har ansat en administrerende direktør. Det er konsulent Hans Peter Poulsen, der nu som direktør skal stå i spidsen for overgangsperioden for den nye kommune i nord.

Hans Peter Poulsen er cand. scient. Adm.  fra Ilisimatusarfik og McGill University i Montreal.

Forud for direktørjobbet har han arbejdet som konsulent i Kommune Qeqertalik og har stået for den nye strukturform der kendetegner den kommende kommune.

- Organisationsformen er helt ny i Grønland, og den har baggrund i vores kultur og skal være med til at vise at vi er med i globaliseringen, og skal så arbejde videre med at implementere arbejdet fra overgangsperioden, lyder det fra kommende borgmester i Kommune Qeqertalik Ane Hansen (IA).

Hun oplyser at Hans Peter Poulsen også har deltaget i arbejdet med at dele Qaasuitsup Kommunia. Et arbejde der har  været stor udfordring for alle, anfører Ane Hansen, som for nylig var ude og kritiserer den anden nordkommune, Avannaata, i forbindelse med ansættelsen af kommunale medarbejdere.

- Overgangsudvalget lægger vægt på, at rekruttere veluddannede grønlændere, derfor glæder det os meget, at vi kunne ansætte Hans Peter Poulsen som administrerende direktør i overgangsperioden. Hans Peter Poulsen skal også arbejde for og sikre sig, at man rekrutterer veluddannede grønlændere i Kommune Qeqertalik.Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl