KNR beklager OL-fejl

Herrernes 200 meter finale ved OL i London blev slukket i KNR-TV kort tid før selve løbet. - Det var en fejl, der bare ikke måtte ske, siger chef for KNR Innonavation Niels Pavia Lynge.

Der er masser sport i tv for tiden. OL i London fylder meget og herrernes GM i fodbold bliver også sendt.

Der skete et uheldigt overlap torsdag eftermiddag. Der skulle Jamaica's løbestjerne Usain Bolt og de øvrige finalister løbe 200 meter finalen. Klokken var 18.00, hvor fejlen, der ikke måtte ske skete. Der blev skiftet til fodboldbanen i Ilulissat, hvor den afgørende kamp mellem FC Malamuk og Eqaluk 54 blev fløjtet igang.

- KNR afbrød desværre transmissionen af atletik i London, netop som herrerne skulle løbe 200 meter. Det måtte bare ikke ske, og derfor beklager vi det naturligvis meget, siger chefen for KNR Innovation Niels Pavia Lynge.

KNR TV sender i år 100 timer fra OL i London og udsendelserne er primært hentet fra DR1 og TV2. Man kan også følge med i DR2 transmissioner i KNR2.

Net-avisen Sermitsiaq.ag bragte i dag en historie om frustrede tv-seere, der netop klager over den uheldige overlap. Men historien blev bragt uden kommentar fra KNR efter et halvhjertet forsøg på at få en kommentar.

- KNR modtog en mail fra den pågældende journalist kl. 11.33, og historien blev publiceret kl. 12.06. Vi forsøgte forgæves at komme igennem til pågældende journalist, men det lykkedes ikke, slutter Niels Pavia Lynge.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt