Kim Kielsen sender sin medfølelse til Paris

Formanden for Naalakkersuisut, Kim Kielsen, sender sine varmeste følelser og støtte til Paris, som fredag blev udsat for det, han betragter som et uacceptabelt angreb.
Foto © : Nauja Møller/KNR
Skrevet af Paarnaq Hansen
16. november 2015 16:49

- Det var jo et meget alvorligt og uacceptabelt angreb på et demokratisk land.

- Det var en meget sørgelig episode, som fandt sted. Mange unge menneskers liv blev taget af ekstremister som tilsidesatte alt, der har med et demokratisk samfund at gøre. Og vi har dyb medfølelse over de pårørende og den franske befolkning, som vi støtter op om i den her sag, siger formand for Naalakkersuisut, Kim Kielsen, som er meget berørt af hændelserne i Paris.

Læs også Fransk premierminister: Flere angreb er på vej

Terrorangrebet i Paris har kostet 129 mennesker livet. 19 forskellige nationaliteter er blandt de omkomne, men der er ingen meldinger om danske statsborgere. Dermed kan vi også slå fast, at der hverken er grønlændere blandt de døde eller tilskadekomne.

- Det, som vi har fået at vide fra det danske udenrigsministerium, er, at de har ikke fået nogen meldinger ind, at der er nogen danske statsborgere, som skulle være blandt de døde eller sårede, siger formand for Naalakkersuisut, Kim Kielsen, til KNR.

Læs også  Sidste nyt om #Paris