Kim Kielsen og Erik Jensen er ankommet til Uummannaq

Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen og Naalakkersuisoq for Kommuner, Bygder, Yderdistrikter, Infrastruktur og Boliger Erik Jensen ankom til Uummannaq mandag aften.
Skrevet af Simon Uldum -
20. juni 2017 05:08

Umiddelbart efter deres ankomst til Uummannaq deltog Kim Kielsen og Erik Jensen i en mindehøjtidelighed i byens kirke. Efter ceremonien i kirken tog deltagerne til byens skole, hvor politiet, Qaasuitsup Kommunia og Naalakkersuisut informerede om det arbejde, der udføres af de forskellige myndigheder. Det skriver Naalakkersuisut i en pressemeddelelse.

Formanden for Naalakkersuisut Kim Kielsen gav udtryk for sin medfølelse til alle tilstedeværende, hvorefter han kort fortalte om beredskabsarbejdet i Naalakkersuisut og om, hvilke tiltag der vil blive udført i den kommende tid.

Naalakkersuisoq for Kommuner, Bygder, Yderdistrikter, Infrastruktur og Boliger Erik Jensen gav ligeledes udryk for sin medfølelse til pårørende og alle tilstedeværende, og informerede efterfølgende kort om, hvilke myndigheder borgerne kan kontakte, når de skal søge hjælp.