Kaffepenge hjælper Grønlandsk Røde Kors

I lørdags holdt Grønlandsk Røde Kors 20 års jubilæum i Nuuk, og ud over de mange jubilæumsaktiviteter kom der også 80.000 kr. i kassen. De stammer fra salg af kaffe, og nu kan kaffetørstige kunder hos Arctic Import være med til at gøre en forskel på Grønland.
Skrevet af Peter Troelsen
23. oktober 2012 10:55

Donationen til Kalaallit Røde Korsiat kommer fra Arctic Imports salg af Kaffigooq til institutioner og virksomheder i hele Grønland samt salg i Ilulissat Center Marked, Butik Natalie Nuussuaq, Rema i Uummannaq samt Jope og Nivi i Ilulissat. Én solgt pose Kaffigooq har udløst 1 kr. Dermed kan Arctic Import sende en tak til de mange kunder, som har købt kaffen.

-Vi er meget stolte over at kunne overrække en check med så stort et beløb. Kalaallit Røde Korsiat har gjort et fantastisk stykke arbejde de sidste 20 år, og det skulle gerne fortsætte mange år endnu. Det kræver også økonomiske midler at fastholde dette arbejde, så selv små donationer er med til at gøre en forskel, siger Allan Frost, direktør i Arctic Import.   

Hos Grønlandsk Røde Kors er der stor glæde over de mange kaffepenge fra Arctic Import. Pengene blev overrakt på en stor check ved foreningens jubilæumsarrangement i weekenden. Det var Gitte Fredsbo, der overrakte pengene på vegne af den glade giver Arctic Import.

-Beløbet vil blive indsat på en konto til særlige projekter i Røde Kors regi rundt om i Grønland. Der er ingen tvivl om, at pengene vil komme de mest sårbare personer til gode. Landsbestyrelsen i KRK er meget glade for den flotte gestus som Arctic Import har fastholdt siden 2007 og ser frem til et fortsat samarbejde i årene fremover, fortæller Kirsten Mortensen, sekretariatschef fra Kalaallit Røde Korsiat.

Også i årene fremover kan Grønlandsk Røde Kors se frem til donationer fra Arctic Import lover firmaets direktør Allan Frost.