Julie - Nu også kongelig hofleverandør

Julie Berthelsen bliver i aften kongelig hofleverandør i sang og musik. Hun er blandt de danske og udenlandske kunstnere, der i aften skal underholde, når Dronning Margrethe sammen med 375 gæster åbner festlighederne forud for 70 års fødselsdagen på fredag.
13. april 2010 15:45

Det store selskab foregår i riddersalen på Christiansborg Slot. Og Julie Berthelsen skal underholde sammen med så kendte kunstnere som Sir Cliff Richard, Lis Sørensen, Steen Jørgensen fra Sort Sol.

Også Danmarks nationalskjald Kim Larsen synger for dronningen, for som han siger på larsensk vis: Jeg kan s'gu godt li' damen.

Det kongelige selskab får også fornøjelsen af komikerkvartetten "Økenens Sønner", og "De Nattergale", der for år tilbage underholdt det ganske dronningerige har ladet sig samle igen i anledning af dronningens fødselsdag.

Mens Julia Berthelsen er på scenen sidder formanden for Inatsisartut, Josef Motzfeldt med til højbords som repræsentant for det officielle Grønland, mens formanden for naalakkersuisut Kuupik Kleist har måttet melde afbud fødselsdagsfestlighederne.