Ingen undersøgelse mod Great Greenland-direktør

22. februar 2006 17:21

Der er ingen undersøgelser i gang af enkeltpersoner i Great Greenland, og der kommer heller ikke nogen. Det sagde landsstyreformand Hans Enoksen i eftermiddag i et interview med Radioavisen

I forbindelse med påstanden om, at Great Greenlands direktør Michael Nielsens har omgået licitationsloven, siger landsstyreformanden på vegne af ejerne – altså Hjemmestyret – at man ikke vil foretage sig yderligere i sagen.

Den forestående kulegravning af Great Greenland blev i går bebudet af landsstyremedlemmet for fangst og fiskeri, Finn Karlsen. Han sagde også, at Great Greenland-direktøren skulle fritages fra sit hverv mens undersøgelsen stod på. Den påståede omgåelse af licitationsloven, og Michael Nielsens gåen udenom Landsstyret, skulle ligge til grund for kulegravningen af Great Greenland.

Landsstyreformand Hans Enoksen siger i interviewet, at Landsstyret ikke er nået til enighed om en undersøgelse af enkeltpersoner i sagen om Great Greenland.

En undersøgelse om, hvorvidt Great Greenland i fremtiden kan køre uden offentligt tilskud, har ikke noget at gøre med enkeltpersoner, understregede landsstyreformand Hans Enoksen.