Martha Abelsen til nye sygeplejersker: I er en nødvendig og vigtig ressource

Ud af de 59, der tirsdag dimitterede fra Grønlands Universitet, Ilisimatusarfik, kan 11 studerende nu kalde sig sygeplejersker, der lige som 47 andre dimittender fik en bachelorgrad. Og det glæder Naalakkersuisoq for Sundhed, Sociale Anliggender og Justitsområdet, Martha abelsen, der genne Selvstyrets hjemmeside sender en hilsen.
27. juni 2019 11:55

- Som Naalakkersuisoq for sundhed- og socialområdet er det med særlig stor glæde, at jeg nu kan ønske alle de dimittender på det social- og sundhedsfaglige område tillykke. I alle aspekter af arbejdet inden for sundheds- og socialsektoren er der et stort behov for jeres faglige kvalifikationer, skriver hun og fortsætter:

- I er en nødvendig og vigtig ressource for vores samfund og for de enkelte patienter og borgere, som møder jer i hverdagen og får glæde af jeres faglige viden og kompetencer, skriver hun til de nybagte sygeplejersker og understreger, at de nu skal ud og omsætte det, de har lært, i praksis.

- Det kræver kompetente medarbejdere med stor faglighed, gode refleksionsevner og stærk handlekraft. I kommer til at arbejde med et særdeles vigtigt område, hvor menneskets sundhed, trivsel og tryghed er i fokus, skrivr altså Naalakkersuisoq for Sundhed, Sociale Anliggender og Justitsområdet, Martha Abelsen.