Hvem skal have årets Natur- og Miljøpris?

Kender du en, som gør en ekstraordinær indsats for miljøet og naturen?

Så er det måske ham eller hende, der skal have Grønlands Selvstyres Miljø- og Naturpris 2017. I år går prisen til virksomheder, organisationer eller enkeltpersoner, som gør en ekstraordinær indsats for at opsamle og bekæmpe mængden af affald. Det skriver Selvstyret i en pressemeddelelse.
 
Formanden for Naalakkersuisut og naalakkersuisoq for natur og miljø, Kim Kielsen, siger om prisen:
 
- Det ligger mig meget på sinde, at Grønlands natur og miljø holdes rent, og Naalakkersuisut vil med årets pris anerkende enkeltpersoner, organisationer eller virksomheder, som gør en ekstraordinær indsats indenfor opsamling eller bekæmpelse af affald.

Du kan sende din indstilling til årets Miljø- og Naturpris til pan@nanoq.gl eller til Departementet for Natur og Miljø, Postboks 1614, 3900 Nuuk inden den 30. september 2017.

Så kender du én person eller en virksomhed der gør en ekstraordinær indsats for miljøet, så kan du indstille dem til Miljø- og Naturprisen 2017.

50.000 kroner på højkant

Prisen er på 50.000 kr. og kan fordeles til en eller flere prismodtagere.

Indstillingen skal indeholde en kort begrundelse, kontaktoplysninger på den eller de personer, som sender indstillingen samt kontaktoplysninger for den eller de indstillede personer, virksomheder eller organisationer.
 
Dette års tema relaterer til FN’s bæredygtighedsmål om bæredygtigt forbrug og produktion samt til temaet for Nordisk Råds Miljøpris, som i år er affaldsfrie løsninger.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Live flyinformation ank./afg.

TTV s 350 Aktuel TV oversigt

TTV s 610 Aktuel Radio oversigt

...og meget mere!