GrønlandsBANKEN støtter kampen mod kræft med pengegave

GrønlandsBANKEN har i år valgt at donere 25.000 kroner til kræftramte børn og unge.
Foto © : GrønlandsBANKEN
Skrevet af Simon Uldum -
03. december 2015 11:30

GrønlandsBANKEN har sparet julekort til kunder og forretningsforbindelser væk, og istedet har bankens ansatte valgt at donere 25.000 kroner til Neriuffiit Kattuffiats børnefond. Det skriver banken i en pressemeddelelse.

- Ved at spare julekortet væk, kan vi i år gøre lidt ekstra for nogle af de yngste medborgere, der kan trænge ekstra meget til en opmuntring. Dét er jeg sikker på, at vores kunder og forretningsforbindelser sætter større pris på end et julekort, siger bankens souschef i Nuuk, Yvonne Kyed. 

Det var Juliane D. Berthelsen og Johanne Olsen, der modtog den store check på vegne af Neriuffiit Kattuffiats børnefond.

- Pengene vil vi dele ud som legater til grønlandske børn og unge, der bliver ramt af kræft, som en støtte midt i den svære tid, fortæller Juliane D. Berhelsen og Johanne Olsen.

Det er fjerde år i træk, at banken donerer penge til velgørenhed frem for at sende julekort. Sidste år gik pengene til Nuuks Herberg for hjemløse, og i 2013 gik de til Meeqqat Inuunerissut/Bedre Børneliv.