Grønland promoveres i København

Modeugen i København starter på onsdag, og Great Greenland udnytter muligheden til at promovere sig selv og sine produkter det siger administrerende direktør i Great Greenland Henrik Estrup.
Foto © : Great Greenland
Skrevet af Nauja Møller
08. februar 2010 15:32

- Vi er sikre på det er vigtigt, at vise sine produkter frem. Vi har jo den forventning, at møde dels vores gamle kunder, eller tidligere kunder i Danmark og i Grønland, og så også få lejlighed til at møde nye kunder som vi kan vise vore produkter til, siger Henrik Estrup.

Great Greenland deltager med en stand på Copenhagen Fashion Fair, CPH Vision i Øksnehallen fra den 11.februar og frem til den 14.

Great Greenland vil på messen præsentere sin kollektion, hvor blandt andet børneanorakker og børnepelse vil blive vist frem.

Det hele vil så kulminere lørdag med en event kaldet Arctic Elements, hvor Great Greenland i samarbejde med Isaksen Design viser produkterne frem ledsaget af musik med Søs Fenger, Nukâka Coster-Waldau og Juno.

- Vi ved at alle vore kunder kommer, også de grønlandske. Fordi de ved, at vi deltager i Copenhagen Fashion Fair, så vi forventer at få en snak med dem, og vise dem nogle af de ting vi har lavet, og så høre på hvad de har af ønsker til Great Greenland for fremtiden, siger administrerende direktør for Great Greenland Henrik Estrup.

Under eventet Arctic Elements vil der udover produkterne også være lækkerier fremstillet af grønlandske specialiteter.