Gigantsalg får ingen konsekvenser for Grønland

Servicegiganten ISS er blevet solgt for mere end 44 milliarder kroner til den britisk-danske sikkerhedskoncern G4S. Her i landet forsikrer direktøren, at de ansatte beholder deres job.
Skrevet af Mads Fisker
18. oktober 2011 13:00

Den nye kæmpekoncern får i alt over en million ansatte, og de omkring 250 ISS-ansatte her i landet har umiddelbart ingen grund til at frygte for deres job, forsikrer administrende direktør, Lars Andersen.

- Medarbejdermæssigt kører vi uændret videre, og i første omgang har salget heller ingen betydning rent forretningsmæssigt. Men jeg skal ikke kunne sige, hvad det på længere sigt kommer til at betyde; det kan være, at vi begynder at lægge nogle af vores opgaver om, siger Lars Andersen.

ISS Grønland har afdelinger i syv byer her i landet og arbejder bredt inden for både rengøring og sikkerhed. Blandt andet skades- og ejendomsservice hører til de opgaver, selskabet løser.

Den nye virksomhed bliver verdens største sikkerheds- og servicevirksomhed, og de mere end en million ansatte arbejder i ikke færre end 130 lande.