Brian Buus PedersenFoto: Simon Uldum/KNR

GA: Valgkamp vidner om politisk umodenhed

Grønlands Arbejdsgiverforening, GA, mener, at de valgprogrammer, som partierne indtil nu har offentliggjort, at valgkampen også denne gang kan blive præget af en urealistisk overbudspolitik. Og det er trist og vidner om politisk umodenhed i en historisk kritisk økonomisk situation.

GA mener, at vælgerne bærer et stort ansvar for, at det kommende Inatsisartut bliver sammensat af troværdige partier og politikere, som tør fortælle befolkningen sandheden og som vil samarbejde om de nødvendige og svære politiske løsninger, der kan vende nedgang til ny og stabil fremgang. Sker det ikke, er vi rykket et faretruende skridt nærmere et nationalt økonomisk sammenbrud.
 

- Stabilitet, samarbejde og troværdighed er forudsætningen for nye og helt nødvendige erhvervsinvesteringer, som kan skabe beskæftigelse og ny omsætning i samfundet, understreger GA's direktør Brian Buus Pedersen.
 
Han mener også, at politisk slingrekurs og signalforvirring er gift for investorerne, hvad enten det gælder turisme, fiskeri, råstoffer, byggeri eller andre erhverv.

Først når Grønland sender klare signaler om stabile, og langtidsholdbare investeringsbetingelser, bliver investorerne så trygge, at de tør satse på aktiviteter i Grønland, hedder det direkte i valgkommentarerne fra arbejdsgiverne.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt