Forældre får frist til den 21.

05. februar 2005 16:30

Lederen af Sprogcentret i Sisimiut, Johan Meyer, erkender, at der fra nogle at de kommunale undervisningsforvaltninger med at få karakterblade, men på nuværende tidspunkt mangler der kun 25 og ikke som Lars K.S. Olsen oplyste næsten 179 ud af 260. De 25 manglende karakterblade forventer Sprogcentret at modtage på mandag.

Ansøgning om tilskud har intet med Den gode Skole at gøre. Det er forældrene, der søger tilskuddet og den kommunale undervisningsforvaltning, der videreformidler ansøgningerne til Sprogcentret. Det skulle være sket den 1. januar, men på grund af en sen udsendelse af ansøgningsskemaer og skoleudtalelseformularer, blev denne frist udsat til 15. januar.

- Sprogcentret har gennemgået ansøgningerne for mangler og i disse dage modtager en del forældre derfor et brev herfra, hvor de – senest den 21. februar - bliver bedt om at sende de dokumenter, der ikke var med ansøgningen i første omgang. Sagsbehandlingen er altså i gang og vi håber vi i begyndelsen af marts kan fremsende bevillingsskrivelse eller afslag til forældrene, oplyser Johan Meyer.