Fodboldlandshold i kamp på Island

Grønlands landshold i fodbold hos damer og herrer har spillet deres første træningskampe under træningslejren på Island. Se resultater.

Fodboldherrerne spillede uafgjort 3-3 mod det islandske 1. divisionshold Grotta. Grønland viste gode takter i kampen og kunne matche det ellers fysisk stærke hold. Damerne tabte med 0-3 i deres træningskamp mod IR fra den islandske 2. division.

Markus Jensen bragte Grønland foran med et langskud til 1-0. Og Thomas Abelsen scorede til 2-0 efter et hjørnespark. Og Norsaq Lund Mathæussen scorede Grønlands tredje mål efter et flot gennembrud.

- Jeg er imponeret over spillernes indsats taget i betragtning af at fodboldlandsholdet ikke har spillet landskampe i to år, siger landstræner Tønnes O.K. Berthelsen til KNR.

Han fortæller at fodboldherrerne havde meget få fejlafleveringer og kunne matche det fysisk stærke islandske spillere.

- Vores spillere er teknisk dygtige og vi var ellers foran med 3-1, fortæller Tønnes O.K. Berthelsen.

Men der blev skiftet en del ud i anden halvleg og det islandske hold scorede på misforståelser. De grønlandske fodboldherrer spiller igen træningskamp onsdag den 22. juni, hvor de skal møde Throttur, der spiller i 1. division, der er den næstbedste række.

Fodboldpigerne

Fodboldpigerne spillede træningskamp mod IR, der spiller i 2. division. Det blev til et nederlag på 3-0 efter at et halvlegsresultat på 0-0.

- Vi skiftede ud 10 gange i løbet kampen og vores modstandere scorede på misforståelser. Det viser at vi skal have mere klare aftaler mellem forsvar og målvogter, når modstanderne erobrer bolden i vores banehalvdel, siger landtræner Bent Petersen til KNR.

Fodbolddamerne skal spille træningskamp mod Aldernes fra 2. division på nationaldagen.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt