Flying Superkids prøver igen

Sidste år hvor Air Greenland kunne fejre 50 års jubilæum skulle Flying Superkids have været her, men som bekendt satte en islandsk askesky en stopper for planerne dengang. Nu prøver de igen. Ilulissat, Sisimiut og Nuuk kan vente besøg om et par uger.
Skrevet af Najaaraq Egede
10. marts 2011 14:01

Flying Superkids startede som et ganske almindeligt gymnastikhold, men har i årenes løb gennemlevet den totale forvandling til et internationalt anerkendt showensemble. De flyvende børn bliver ofte i udlandet kaldt: ”Verdens bedste børnegruppe”.

Børnene elsker at springe, danse og synge. Livsglæden er showets omdrejningspunkt, og denne - kombineret med børnenes imponerende kunnen - gør Flying Superkids showet til en uforglemmelig oplevelse for hele familien, Forestillingen er indtil dags dato den eneste af sin slags i verden - et unikt show. 10 piger og drenge i alderen 8-24 år kaster sig ud i alskens akrobatisk underholdning, der giver enhver tilskuer åndenød.

Flying Superkids rejser kloden rundt og de unge færdes hjemmevant på alverdens scener - hver gang med stor succes. 33 lande har de besøgt – fra Island i nord til Sydafrika i syd, fra Japan i øst til Canada og USA i vest. For allerførste gang kommer showet nu til Grønland, og planen er, at de er:

I Ilulissat tirsdag 22. marts kl. 17.00 i hallen

I Sisimiut torsdag 24 marts kl. 17.00 i hallen

I Nuuk lørdag 26. marts kl. 16.00 i Inussivik.

Ud over showet giver Flying Superkids også workshop for interesserede børn fra 5-14 år i alle tre byer. Her kan børnene for en enkelt dag prøve kræfter med hvad der skal til for at blive en ”Superkid”.

Det er et stort samarbejde mellem Air Greenland, Katuaq, Sermiut, Taseralik og Flying Superkids er blevet etableret for at få begivenheden hertil.