Et dyrt nederlag

Grønlands muligheder i fodboldturneringen ved Island Games blev indskrænket med nederlaget mod Rhodos. Se også andre resultater.

To uopmærksomme øjeblikke blev udnyttet af Rhodos, da Grønlands fodboldherrer spillede deres første kamp. Det blev til et nederlag på 2-1, hvor Grønlands målscorer blev Norsaq Lund Mathæussen.

Spillerne fra Rhodos trak tiden ud ved at give sig selv god tid med stort set alting efter at de kom foran med 1-0.

- Men vi blev enige om at ikke fokusere for meget på det og i stedet tænke mere på vores eget spil. Men dommeren kunne sagtens have grebet ind på et tidligere tidspunkt, siger Grønlands landstræner Tønnes OK Berthelsen til KNR.

- Jeg synes også at kampen i dag viste, at grønlandsk fodbold udvikler sig i den rigtige retning. Vi brugte forskellige kombinationer i det opbyggende spil, siger Tønnes O.K. Berthelsen.

Men det er kun puljevinderen, der går videre til semifinalen. Derfor indskrænkede nederlaget Grønlands muligheder for at komme videre.

God start i badminton
Badminton landsholdet har spillet sig frem til semifinalen i holdturneringen efter sejre mod Gibraltar og Jersey. Semifinale modstanderen bliver Isle of Man og meget tyder på at finalemodstanderen bliver Færøerne, der slog Grønland i finalen i holdturneringen for to år siden.

Det går desværre ikke så godt for bordtennisspillerne, der tabte deres to første kampe holdturneringen mod Åland og Menorca. Og de to nederlag betyder formentlig at Grønland kommer udenfor medaljerækken i  holdturneringen.

Volleyball fik heller ingen god start. Damerne tabte til Menorca i den første kamp med 3-0 med sætcifrene 14-25, 17-25 og 23-25, mens herrerne tabte til Cayman Islands med 3-1 med sætcifrene 23-25, 25-21, 21-25 og 22-25.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt