BILLEDER Erik Bjerregaard tildelt Nersornaat i sølv

Formand for Inatsisartut Lars-Emil Johansen har tildelt en Nersornaat i sølv til Erik Bjerregaard.

Formandskabet for Inatsisartut har tildelt en Nersornaat i sølv til Erik Bjerregaard på Hotel Arctic i Ilulissat som anerkendelse for sit mangeårige virke i erhvervslivet forankret i lokalsamfundet.

Formanden for Inatsisartut Lars-Emil Johansen fremhævede blandt andet i sin tale for Erik Bjerregaard:

- Formandskabet for Inatsisartut tildeler dig Nersornaat i sølv på grund af dit mangeårige virke og engagement og ikke mindst i driften af et helt særligt hotel, der også i en helt særlig grad løfter Grønland både indadtil og så sandelig også ud i den store verden. Og det er ikke bare et hotel du driver.

- Det er også et attraktivt uddannelsessted for unge mennesker, indenfor hotel og restaurationsbranchen, som du har formået at opnå med din ledelse og endda med fin anerkendelse af fagforeningen SIK.
- Du formår år efter år at øge hotellets standard, med fokus på mennesker og den gode service. Og denne service og engagement er noget som gæsterne fra hele landet og ikke mindst gæster ude fra nyder at ankomme til. Det kræver en god ledelsesstil at få denne oplevelse helt ud i alle hjørner af hotellet for at det kan lykkedes.

 

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt