Enoksen: Politikerne kommer med forvirrende budskaber

Partiet Siumut gik 6,6 procentpoint tilbage på landsplan ved kommunalvalget i går. Landsstyreformand Hans Enoksen forklarer denne tilbagegang med, at politikerne under valgkampen har skabt signalforvirring, så befolkningen ikke har fået klare budskaber fra politikerne, siger han.

- Politikernes uklare udmeldinger har været med til at forvirre vælgerne. Det har blandt andet resulteret i, at vores parti er gået tilbage. Man kan ikke forsinke et rullende hjul. Derfor ønsker jeg, at vi kan indgå samarbejder på tværs af partiskel, da det handler om serviceringen af befolkningen, og ikke hvad de forskellige partier vil opnå, siger Hans Enoksen til radioavisen.

Han slår fast, at Siumut står for forandring, også selvom det har sine omkostninger. I samme åndedrag siger han dog, at Siumut med tiden nok skal få sine vælgere tilbage.

- Selvfølgelig kan alle de forskellige partiers budskaber skabe forvirring hos vælgerne, og det kan være en af årsagerne til, at Siumut er gået tilbage. Men vi står fast på, at der skal forandringer til, da de penge, som samfundet har til rådighed er begrænsede, slutter Landsstyreformand Hans Enoksen.

Siumut har stort set sikret sig borgmesterposten i sydkommunen, og må for at sikre sig posterne i de andre storkommuner gå i samarbejde med andre partier.

Kommentarer

inatsisartut-sal-sep2019.jpg

Inatsisartuts EfterårssamlingGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt