Drukneulykke: Naturen kan være barsk

Skrevet af Karsten Sommer
27. juni 2006 08:07

Søndag aften druknede to drenge fra Nanortalik, da de ville krydse en elv i området, der er kendt for at have en stærk strøm.

Alligevel ville drengene prøve kræfter med naturen, og det skal man passe på med, siger Nanortaliks socialchef, Peter Sonberg, der i disse dage har travlt med at hjælpe de pårørende i byen:

- Det man i hvert fald skal være klar over, er at naturen kan være barsk en gang i mellem. Og man skal sørge for at følge de voksnes råd.

Ifølge stationsleder i Nanortalik, Niels Nyvang Nielsen, var det ungdommens nysgerrighed, der i sidste ende vandt over de voksnes advarsler.

- Sådan et område er altid spændende for unge mennesker. Det var vel for at se om det kunne lade sig gøre, at de krydsede elven. Og de var kommet over en gang, og var så på vej tilbage til kammeraterne, da de blev taget af strømmen i elven.

Niels Nyvang Nielsen fra politiet i Nanortalik meddeler her til morgen at eftersøgningen efter de to drenge endnu ikke har givet resultat, og er blevet genoptaget her til morgen.