Der bliver vist medfølelse

Her til middag, klokken 12, i dag opfordres befolkningen her i landet til at afholde 2 minutters stilhed i anledning af tragedien i Nutaarmiut.
Skrevet af Karsten Sommer
09. februar 2012 06:16

Det er Formand for Naalakkersuisut Kuupik Kleist og Formand for Inatsisartut Josef Motzfeldt der i fællesskab kommer med opfordringen om de 2 minutters stilhed klokken 12, ligesom offentlige institutioner opfordres til flagning på halv ved middagstid.

Det sker for, at vise medfølelse med de efterladte, indbyggerne i Nutaarmiut samt andre berørte af den tragiske begivenhed.

De to hårdt sårede personer fra gårsdagens tragiske hændelse i bygden Nutaarmiut, blev i går evakueret til Dronning Ingrids hospital i Nuuk, hvor de ankom hen under aften.

Her til morgen er der stadig ikke noget nyt om deres tilstand.

Samtidig skal vi gøre opmærksom på at de to krisenumre, der er oprettet til mennesker, der på den ene eller anden måde har været berørt af tragedien fortsat er åbne.

Kriselinjen har været i aktivitet til sent i nat og man kan altså fortsat ringe på 597435 eller 585693, hvis man har behov for at tale med nogen om gårsdagens hændelse.