Binzer: Martin kan og skal slå mig

Michael Binzer er den bedste grønlandske deltager ved vinter-OL. Han håber dog, at Martin Møller søndag snupper den titel.
22. februar 2014 12:15
Søndag er den helt store dag for Grønlands enlige deltager ved dette vinter-OL. Martin Møller skal gennem 50 km langrend, og selv om der næppe bliver plads på podiet for vores grønlandske håb, så er der alligevel udsigt til noget stort. 
 
Martin Møller har nemlig erklæret, at han skal ud i attentat på Michael Binzers rekord, som den grønlænder med den bedste placering ved et OL. Binzers bedste placering ved OL var en 41. plads i 15 kilometer jagtstart i 1998.
 
Michael Binzer har dog ikke det mindste mod, at hans placering som bedste grønlandske vinter atlet gennem tiderne pludselig er under pres.  
 
- Jamen det synes jeg saft susme også han skal. Altså jeg har trænet sammen med Martin Møller, haft løbende kontakt med Martin Møller i hele hans OL forberedelse, og Martin er så stærk, så det bør han. Han har en god reel chance for at komme under det bedste resultat jeg har opnået under OL. Så det håber jeg og tror på.
 
Har du nogen melding vi kan sende til ham, før han skal på her på søndag?
 
- Ja, han skal gå offensivt ud, og så skal han lave det bedste resultat han nogensinde har lavet, så vi alle sammen kan være endnu mere stolte af hans deltagelse i OL, lyder opfordringen fra Michael Binzer.