Palle Jeremiassen - Beklageligt at erstatningsboliger forsinkes

Borgmester Palle Jeremiassen beklager at der nu kommer forsinkelse på erstatningsboligerne i ofrene for naturkatastrofen i Karrat Fjorden i sommeren 2017.
Skrevet af Karsten Sommer
12. februar 2019 18:37

- Det er meget beklageligt at boligerne nu bliver forsinket med et halvt år. Selvstyret er bygherre, mens vi tager os af de menneskelige problemer i forbindelse med borgernes situation. Og vi havde håbet på at de hurtigst muligt ville få en ny fast bolig, så de kunne komme videre med deres liv, siger borgmesteren.

Palle Jeremiassen skal have borgermøde tirsdag aften i Uummannaq, og der vil han sige det som det er:

 - Det eneste jeg kan gøre er jo at fremlægge fakta. At vi sammen med Selvstyret må finde en måde at komme igennem den kommende tid på. Beboerne er genhuset i forskellige lejemål, og nu bliver det hele forsinket på grund af produktionsfejl på rørene. Det havde vi jo ikke regnet med, men vi må arbejde videre derfra, siger Palle Jeremiassen beklagende.

- Det er jo ikke Selvstyrets fejl at denne forsinkelse er opstået, men vi vil tale med dem, og se hvad vi kan gøre nu, slutter borgmesteren i Avanaaata Kommunia, Palle Jeremiassen.