To banerekorder ved dagens GM

GM i specialslalom bød i dag på banerekorder ved både kvindernes og mændenes konkurrence
Foto © : AWG2016/Elias Rowedder
25. marts 2016 18:23

Der bliver i påskedagene kørt stærkt på skiløjpen i Nuuk. Her afholdes nemlig GM i alpinski og snowboard.

Langfredag blev der fundet vindere i flere discipliner, og der blev sågar også sat flere banerekorder.

Kvindernes specialslalom blev vundet af Nuunu Chemnitz Berthelsen, som satte banerekord med 00.38.04 og dermed henviste Mette Bourup og Charlotte Jensen til de følgende pladser.

Aqqalu O. Petersen var hurtigst hos mændene, hvor han blandt andre løb fra William Jessen og Erneeraq L. Jessen, som fik henholdsvis sølv og bronze.

I den yngste old boys klasse vandt Krister Støvlbæk, som med en banerekord på 00:39.10 lagde sig foran Martin Lyberth og Hans Jørgen Zeeb.

Konkurrencen fortsætter i morgen, og kan følges på KNR radio, hvor Ujo Petersen og Finn Nielsen kommenterer.