Badminton skal spille om tre medaljer

Ivalu Olsen og Jens Frederik Nielsen skal spille om bronze, når Island Games bliver afsluttet fredag. Se resultater i andre sportsgrene.

Kvartfinalen i badminton mixeddouble blev afbrudt, da en færøsk spiller fik en skade. Dermed gik de unge grønlandske par Jens Frederik og Ivalu Olsen videre til semifinale, hvor de tabte til Paul Le Toq og Sarah Gabutt fra Guernsey.

Jens Frederik Nielsen og Ivalu Olsen var det grønlandske par, der klarede sig bedst i mixeddouble. Mads Nyvold og Anja Skov Kjeldsen blev slået ud tidligt i turneringen. Badminton spillerne skal dermed spille om tre medaljer fredag. Bror Madsen skal spille finalen i herresingle, mens Sara Lindskov Jacobsen skal spille om bronze. Og Jens Frederik Nielsen og Ivalu Olsen skal spille om bronze.

Fodboldpigerne skal spille om bronzemedaljer mod Western Isles, som har tabt til Isle of Man med 4-0. Og det var Isle of Man, der slog Grønland med 3-1 i den første kamp, så der er stadig håb om medaljer hos fodboldpigerne. Det startede ellers godt semifinalen, hvor der stod 0-0 ved pausen. Men så scorede Åland flere på stribe og vandt med 6-1. Grønlands målscorer blev Aviana Reimer.

Fodbold-herrerne sluttede på 11. pladsen, da de slog Western Isles med 1-0, hvor Anders H. Petersen scorede kampens eneste mål. Grønland skulle egentlig have spillet om 9. pladsen efter at Rhodos blev smidt ud af turneringen. Men det var gået forbi arrangørernes opmærksomhed og Grønlands idrætsforbund prøvede ellers at få de ændret, men talte kun til døve øren.

De grønlandske volleyballpiger sluttede på 8. pladsen, da de tabte placeringskampen mod Hitra med 2-3. Volleyball herrerne sluttede på 7. pladsen, da de slog Bermuda i den sidste kamp med 3-0. Herrernes og damernes finale bliver et opgør mellem Færøerne og Saaremaa, der begge er turneringens klart bedste hold.

KommentarerGiv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl

KNR TV: TekstTV

Tjek information her:

TTV s 113 Dagligt opdaterede nyheder

TTV s 400 Flyinformation ankomst/afgang

TTV s 350 TV oversigt

TTV s 610 Radio oversigt