Asilipé går i luften

Det er igen blevet sæson for underholdningsprogrammer fredage aftener på KNR-TV. Det nye underholdningsprogram Asilipe har premiere den 29. september.
Skrevet af Nathan Kreutzmann
29. september 2017 17:15

Det helt nye studie, hvor Asilipe vil sende fra, er blevet helt klar.

En af producenterne til programmet er Malik Kleist.

- Der vil være underholdende indslag, og andre sjove klip. Vi vil også have gæster i studiet, som vi vil tale med under afslappende og knap så alvorlige omstændigheder, siger Malik Kleist.

Underholdningsshowets TV-værter vil være JJ Lennert-Sandgreen og Hans Jukku Noahsen.

Der vil også være forskellige konkurrencer i showet også.

- Der vil være forskellige lege og konkurrencer med pengepræmier. Der vil være to slags konkurrencer, en hvor man deltager pr.sms og en anden, hvor man skal løbe om kap i andre byer, hvor beliggenheden først vil blive nævnt under Live-udsendelsen, siger JJ Lennert-Sandgreen.

Navnet Asilipe

Hans Jukku har navngivet showet Asilipe efter sin ven fra 1980-erne, som er den nu er den afdøde Kristian Abelsen, Asilipe, i tankerne.

- Også kom jeg i tanke om ham, hvor jeg sagde "Asilipe", hvor Malik Kleist spurgte mig "Asilipe? Asilipe?", og jeg synes, det var vildt fedt, og da vi havde det i hovedet længe nok, blev det navngivet Asilipe. Jeg spurgte mine bekendte, som kender til Asilipe, om hvad de synes om mit navnevalg til showet, og de mener alle, at han ville have været stolt, æret være hans minde. Asilipe, siger Hans Jukku Noahsen.

JJ og Hans Jukku vil underholde med Asilipe indtil midten af december. JJ glæder sig allerede til værtssamarbejdet.

- Hans Jukku er jo ikke særlig sjov, så det gavner jo nok kun Hans Jukku, at jeg er nu er så morsom, så får hans vittigheder nok lidt flere anerkendelser, siger JJ og griner.

Asilipe vil blive udsendt direkte om fredagen kl.20 og vises i en time.