Appapapiipapikuujupapii

Julen står for døren. Og i den anledning er der godt nyt til alle børn og barnlige sjæle. Der bliver nu lejlighed til et gensyn med Maria og Miki fra KNR's pouplære julekalender Tammartagaq fra sidste år. Der er nemlig lavet en julebog med opskrifter og masser af ideer til aktiviteter i julemåneden.
04. november 2011 11:01

Og bogen er samtidig fyldt med billeder fra nissepigen Marias og tegneseriefiguren Mikis oplevelser med at give julemanden arbejdslysten tilbage.

Han har sagt sit job op, fordi han ikke længere føler, at han kan gøre børnene glade. Hyggen omkring julen er ved at forsvinde i den travle hverdag. For at få julebarometret i vejret bliver der bagt, lavet masser af gør-det-selv-julegavver og julepynt af genbrugsmaterialer.

Bogen er både på grønlandsk og dansk. Samtidig med bogen udgives hele julekalenderen på DVD. Bag alle juleløjerne står Maria Motzfeldt, Christian Fleischer Rex og Lars F. Andersen og dem kan du faktisk i morgen fra kl. 11.00 til kl. 13.00 i Atuagkat Boghandel i Nuuk, hvor de er parate til  at signere både bog og DVD.