Advokat: Bortførere tog kontakt igen i sag om norsk milliardærfrue

Politiet fastholder dog, at der kun er en lille sandsynlighed for, at Anne-Elisabeth Hagen stadig er i live.
68-årige Anne-Elisabeth Hagen kommer fra en velhaverfamilie i Oslo. Hun forsvandt for over ni måneder siden. Foto © : Scanpix
Skrevet af Ritzau
06. august 2019 12:15

Advokaten, der bistår familien til forsvundne norske Anne-Elisabeth Hagen, siger på et pressemøde onsdag i Oslo, at man havde kontakt med bortførere 8. juli. 

68-årige Anne-Elisabeth Hagen kommer fra en velhaverfamilie i Oslo. Hun forsvandt for over ni måneder siden. Det blev i den efterfølgende periode behandlet af politiet som en bortførsel.

Men i juni antog politiet, at hun måtte være død ved en forbrydelse, fordi familien i en lang periode ikke havde hørt fra de formodede bortførere.

LÆS OGSÅ Norsk milliardærkone har været bortført i 10 uger

Advokat Svein Holden siger på pressemødet, at de nye oplysninger om, at de potentielle bortførere har taget kontakt, "giver håb om, at hun kommer tilbage i god behold".

Politiet: Hun er sandsynligvis død

Anne-Elisabeth Hagen, der er gift med milliardæren Tom Hagen, forsvandt fra sit hjem i Lørenskog i udkanten af Oslo 31. oktober sidste år.

I starten efterforskede politiet det som en bortførsel og en sag om afpresning.

Men som månederne gik uden konkrete spor, begyndte politiet at tvivle. Og på et pressemøde i juni hed det nu, at man måtte antage, at hun var død.

Det baseres på, at de eventuelle bortførere ikke har været samarbejdsvillige, og at det sidste livstegn fra hende var en telefonsamtale, hun havde, samme dag hun forsvandt.

Politiet i Oslo fastholder dog på et pressemøde, at der fortsat er lille sandsynlighed for, at Anne-Elisabeth Hagen er i live.