Foto: Simcsea

101-årig fundet i live efter en uge i Nepals ruiner

I weekenden er fire mennesker fundet i live i ruinerne efter jordskælvet i Nepal, heriblandt en 101-årig mand.

Redningsmandskab i Nepal fortsætter med at hive overlevende ud fra murbrokkerne efter det kraftige jordskælv, der ramte Nepal sidste weekend.

Tre mennesker er søndag fundet i live efter at have tilbragt otte dage fastklemt under murbrokker eller jord, oplyser myndigheder i Nepal.

 

Syv dage under hus

Lørdag blev en mand på 101 år fundet i live. Han havde ligget syv dage under sit sammenstyrtede hus, siger en lokal politimand, Arun Kumar Singh, til nyhedsbureauet AFP.

Læs også Jordskælv tager 6621 liv

To kvinder og en mand blev søndag hentet ud fra murbrokkerne i landsbyen Kerabari i Syauli-området, oplyser polititalsmand Ram Bahadur Nepali fra Sindhupalchowk-distriktet til det tyske nyhedsbureau dpa.

 

Havde eller opgivet

Han tilføjer, at to af dem lå klemt inde under en kollapset lerhytte, mens den tredje var revet med af et jordskred, der blev udløst i forbindelse med det kraftige jordskælv. Den overlevende blev gravet ud fra en jorddynge, siger polititalsmanden.

Alle tre er indlagt på et hospital i regionen.

De overlevende er fundet dagen efter, at en talsmand for Nepals indenrigsministerium sagde, at håbet om at finde flere overlevende er slukket.

 



Giv os et tip

Send en SMS til 1717

Skriv Unnia og derefter dit tip og send sms'en til 1717.
(du kan også skrive Tip i stedet for Unnia)

Giv os dit tip på knr.gl/1717

Eller send en email 1717@knr.gl