Kommuneqarfik Sermersooqs direktør beklager tal-brøler

Det sker efter Nuuk-TV's afsløring af, at den administrerende direktør i kommunen Steffen Ulrich-Lynge har givet forkerte oplysninger vedrørende omkostninger på indkøb af nye møbler til kommunen, under et interview med Nuuk-TV i december.
Foto © : Kommuneqarfik Sermersooq
Skrevet af Sara K. Jakobsen
07. januar 2015 07:07

- Jeg kan bekræfte, at de indkøbte møbler kostede lige godt 1,7 millioner kroner. Jeg skal derfor beklage, at jeg har sagt noget andet den 10. december. Det har bestemt ikke været min mening at komme med forkerte oplysninger. De forkerte oplysninger skyldtes en beklagelig fejl internt i kommunen, og vi vil fremadrettet gøre vores bedste for, at det ikke sker igen, skriver Steffen Ulrich-Lynge.

Det sker dagen efter Nuuk TV’s afsløring af, at kommunen faktisk havde brugt 1,7 millioner kroner på nye kontormøbler, og ikke 3-400.000 kroner, som direktøren sagde de havde kostet, i forbindelse med interviewet i lokal-TV.


Pengene blev brugt helt tilbage i foråret 2014, til nye kontorfaciliteter for ca. 70 medarbejdere i Kommuneqarfik Sermersooqs Forvaltning for Velfærd og Arbejdsmarked.