Søren Eriksen har fået job

Den omstridte tidligere DSB-direktør Søren Eriksen, som i 11. time trak sig som ny direktør for Tele Greenland, skal være direktør i den nystiftede kapitalfond SE Blue Equity. Det bekræfter den tidligere DSB-direktør over for Morgenavisen Jyllands-Posten.
Skrevet af Karsten Sommer
11. august 2012 16:22

Efter fyringen fra DSB forrige år, blev Søren Eriksen ellers tidligere i år ansat som direktør i Tele Greenland, hvor han skulle være tiltrådt 1. juli.
Men det blev ikke til noget, da han i allersidste øjeblik trak sig af - som han dengang sagde - "private årsager".

Over for Morgenavisen Jyllands-Posten ønsker Søren Eriksen ikke at svare på, hvorfor han her halvanden måned efter, har mod på at kaste sig over direktørstillingen i SE Blue Equity, som har base i Esbjerg.

Bestyrelsesformand i Tele Greenland, Agner N. Mark, har ikke umiddelbart nogle kommentarer til nyheden om Søren Eriksens nye job.

- Jeg blev selvfølgelig overrasket, og var ikke informeret om det, før jeg læste det i avisen. Men vi har jo ikke kontrakt på Søren Eriksen mere, så han står frit til at tage et andet job, siger Agner N. Mark, der samtidig fortæller at Tele Greenlands rekruteringsbureau Russell Reynolds er i fuld gang med at finde nye direktøremner til Tele Greenland.