Royal Greenland præsenterer flotte tal for hjemmemarkedet

Virksomheden kan præsentere en fremgang i juli-salget på en million kroner sammenlignet med året før. Tallene dækker over grønlandske produkter solgt her i landet.
Foto © : Royal Greenland
Skrevet af Kenneth Elkjær
12. august 2016 07:00

I år har Royal Greenland solgt for tre millioner kroner i juli måned, hvilket er en million kroner mere end samme måned sidste år.

Det gode resultat tilskrives blandt andet medarbejderne, der har sørget for en hurtigere transport af både råvarer og færdigvarer fra fabrikken.

- Effektive medarbejdere i vores fryselager har medført en hurtigere levering samt hurtigere forsendelse af produkter til kunderne her i sommerperioden, siger salgsmedarbejder i Royal Greenlands afdeling for hjemmemarkedet Ingo Hansen på virksomhedens hjemmeside.

Han peger også på, at der har været en stigende efterspørgsel efter virksomhedens produkter ude i butikkerne.

- Vi har øget salget af især ræklinger, vintertørret torsk, rejer, hellefisk og røgvarer. Så lige nu er efterspørgslen større end udbuddet på blandt andet ræklinger og vintertørret torsk, siger han.

Fremgangen har haft positive følgevirkninger i kantinen, hvor de ansatte har sagt goddag til flere nye kolleger. Royal Greenland har benyttet fremgangen til at ansætte flere medarbejdere, og afdelingen for hjemmemarkedet har været i stand til at optage elever til lageruddannelsen.

Salgschef i Hjemmemarkedet i Royal Greenland Malik Hegelund Olsen er selvsagt godt tilfreds med udviklingen. Han retter også en tak til medarbejderne.

- Ikke mindst vil jeg takke vore produktionsfolk, lagermedarbejdere og sælgere for deres effektive og hurtig betjening af vore kunder, siger Malik Hegelund Olsen til Royal Greenlands hjemmeside.