Royal Greenland med de kongelige i USA

Royal Greenland er i disse dage i USA som en del af en større erhvervsdelegation, der besøger landet sammen med kronprins Frederik og kronprinsesse Mary.
Arkiv
Skrevet af Kenneth Elkjær
29. september 2016 05:11

Netop det amerikanske marked er i fremgang for den grønlandske virksomhed. Det fortæller salgs- og marketingsdirektør Bruno Olesen.

- Royal Greenland deltager i handelsfremstødet i forbindelse med Kronprinseparrets officielle besøg med baggrund i at vores afsætning til det amerikanske marked er i stærk positiv udvikling, skriver han i en e-mail til KNR.

I slutningen af 2015 opkøbte Royal Greenland den canadiske virksomhed Quinsea, og det har medført en betydelig omsætning på det amerikanske marked

- Det har vist sig at kunderne til de canadiske snekrabber også er interesseret i snekrabber fra Grønland samt hellefisk, rejer og torsk, skriver Bruno Olesen, der oplyser, at Royal Greenland forventer at fordoble salget til USA indenfor den såkaldte strategiperiode.

Virksomhedens delegation i USA tæller international salgsdirektør Finn Laursen og exportmanager Søren Eschen.

Det danske kronprinspar er i USA fra 27. september og frem til 30. september, hvor erhvervsfremstødet slutter. De vil tilbringe tid i Washington D.C og Boston.