Deltagere i NIPITU/TAPA ser frem til afslutningsshow

Der bliver nok fuldt hus i Qaqortoqs traditionsrige forsamlingshus, når der fredag indbydes til afslutningsshow på musik- og danseskolen NIPITU / TAPA.
Nipitu Tapa 2017
Foto © : Jakob Søvndahl Skovaa
Skrevet af Karsten Sommer
21. juli 2017 08:31

Siden 10. juli har 12 undervisere og 42 danse- og musikglade børn og unge indtaget Niuernermik Ilinniarfik i Qaqortoq, hvor deltagerne er blevet undervist i soloinstrumenter, dans, sammenspil, kor, studieproduktion og sangskrivning. 

Nogle af deltagere er nybegyndere og har aldrig spillet eller danset før. Andre er mere erfarne. 

Underviserne består af professionelle musikere og dansere som alle har en passion for at dele ud af deres erfaringer og som ønsker at være med til at skabe positive aktiviteter for børn og unge i skoleferien. 

- Der har i år været rekordmange deltagere på NIPITU og TAPA, fortæller projektleder Jakob Søvndahl Skovaa i en pressemeddelelse.

- Vi kan mærke at deltagerne nærmest hungrer efter lignende arrangementer, der kan fylde fritiden ud med sociale eller kulturelle aktiviteter, siger Jakob Søvndahl Skovaa.

Musik- og danseskolen slutter med et afslutningsshow i Qaqortoqs forsamlingshus fredag, hvor deltagerne viser, hvad de har lært foran deres familie, venner og byens borgere. 

Dørene åbner kl 19.45 og der er gratis entre.