Politiet efterlyser jolle med to personer om bord

Politiet i Qaqortoq efterlyser jolle med to personer om bord. De efterlyste personer er sidst set i Qaqortoq fredag den 5. maj.
Foto © : Rigspolitiet
Skrevet af Simon Uldum -
08. maj 2017 11:14

Politiet i Qaqortoq efterlyser Egede Sakariassen og Kaaka Joelsen, som sidst er set i Qaqortoq den 5. maj ved 15-tiden.

Politiet oplyser i en pressemeddelelse, at de efterlyste personer er sejlet fra bygden Saarloq i østlig retning for at udsætte fiskegarn.

Jollen er en 16 fods With 400, gulfarvet med blå ræling og blå sæder, udstyret med en sort farvet 40 hk Mercury-motor. Ud fra politiets oplysninger skulle der ikke være VHF-radio om bord i jollen.

Begge personer skulle være iført blåfarvede heldragter og orangefarvede regnbukser.

Politiet har iværksat en SAR-eftersøgning, både til søs og via luften. Eftersøgningen som har foregået både lørdag og søndag har dog midlertidigt ikke ført til udfindelse af jollen, eller de savnede personer, oplyser politiet.

Politiets foreløbige efterforskning viser, at begge personer sidst er set i Qaqortoq fredag den 5. maj 2017 ca. klokken 15.00, hvorfra begge personers efterfølgende færden på nuværende tidspunkt, ikke er fastlagt.

Borgere med viden om de efterlyste personers færden fra fredag den 5. maj 2017 opfordres til til at rette henvendelse til politiet i Qaqortoq på telefon 701122.