MIBB: Det vrimler med ildsjæle

- Grønland vrimler med ildsjæle, som brænder for at give børn i Grønland bedre vilkår.
Foto © : MIBB
Skrevet af Karsten Sommer
04. december 2014 07:07

Det slår formanden for organisationen Bedre Børneliv, Katrine Hjelholt Nathanielsen, fast ved afslutningen af organisationens 3-årige projekt, der har haft til formål at skabe større viden om børns rettigheder blandt voksne, og opfordre til frivilligt arbejde for børn og unge.

- Vi har besøgt 10 byer de sidste tre år, og mødt mange fantastiske mennesker. Formålet med seminaret har været at give vores frivillige ildsjæle flere redskaber til at gøre en indsats i deres lokalsamfund, fortæller Katrine Hjelholt Nathanielsen.
I sidste uge samledes 50 frivillige fra 10 byer til et seminar, som den sidste aktivitet i Bedre Børnelivs treårige projekt - Som Ringe i Vandet.

 

Glad og fortrøstningfuld

- Det har været nogle vildt spændende år - udfordrende og inspirerende på samme tid. Når man sad med de 50 frivillige på seminaret og hørte deres ideer og drømme om aktiviteter for børn, så kan man ikke andet end at blive glad og fuld af fortrøstning.
- Vi har så mange stærke og engagerede borgere - jeg er glad for, at Villumfonden med sit bidrag på 10 millioner kroner og den grønlandske befolkning via deres bidrag på 1 million fra landsindsamlingen i 2011, har givet os mulighed for at støtte dem, afslutter Katrine Hjelholt Nathanielsen.