KNT's betalingsstandsning ophævet

SIK stævnede i foråret anpartsselskabet KNT, og mens retssagen kørte, var KNT nødsaget til at gå i midlertidig betalingsstandsning.
26. oktober 2015 15:17

Arbejderorganisationen droppede dog anklagerne den sjette oktober, og nu kan anpartsselskabet atter genoptage produktionen, siger direktør for KNT, Mikael Petersen til KNR.

- KNT kan nu tage selvstændige beslutninger om at starte firmaet igen, siger Mikael Petersen til KNR.

Læs også Brian Buus revser 'dum' makrelfordeling

Stævning fra SIK

Da nogle ansatte på KNT ApS' produktionsanlæg klagede over manglende lønudbetaling, gik arbejderorganisationen SIK rettens vej for at få lønningerne udbetalt.

Og mens retssagen var i gang var betalingsstandsningen uundgåelig, fortæller Mikael Petersen.

- Grunden til den midlertidige betalingsstandsning var, at SIK krævede en retssag. Forbundet ville gerne have, at lønnen til nogle ansatte blev udbetalt. Men vi var uenige i denne sag, da vi mente, at vi ikke har ret til at udbetale løn, da de faktisk ikke har arbejdet, siger direktør for KNT, Mikael Petersen.

Læs også Karl-Kristian Kruse tavs

Betalingstandsning ophævet

Mikael Petersen siger også, at retssagen har kostet KNT fire millioner kroner i mistet omsætning.

Det ville kræve et budget med en betydeligt højere omsætning for i år, end i det seneste årsregnskab, hvor det fremgår, at omsætningen lå på 2,6 milllioner kroner.

En af mændene bag revisionen af KNT ApS, revisor Knud Østergaard, oplyser, at anpartsselskabets betalingsstandsning blev ophævet den 20. oktober.

Læs også GE kritiserer makrel-forskelsbehandling