KNAPK siger tillykke med valget

Tillykke til alle de nye medlemmer i Inatsisartut, skriver fisker- og fangerorganisationen KNAPK venligt efter valget fredag.
Foto © : KNAPK
Skrevet af Karsten Sommer
03. december 2014 07:09

KNAPK glæder sig blandt andet over at organisationen har været med til at sætte dagsorden i valgkampen, men har samtidig store forventniger til de nye Inatsisartut-medlemmer.


- Vi vil indtrængende opfordre Inatsisartut medlemmerne, til at bruge alle kræfter på at fuldende det arbejde, der har været i gang i adskillige år uden resultat, nemlig færdiggørelsen af Fiskeriloven, skriver KNAPK.

 

Håber på godt samarbejde
- Det gælder om at få gennemført en større merværdiskabelse i det kystnære fiskeri. Og arbejdet må ikke kun foregå i de næste fire år - Det skal fortsætte indtil målet er nået! Og vi må være kloge og velovervejede, med klare brede mål, siger fisker- og fangerorganisationens formand Henrik Sandgreen.


Han understreger samtidig, at lokale hjemmehørende hele tiden skal prioriteres i lovgivningsarbejdet.


- Det ny Inatsisartut og det kommende Naalakkersuisut, kan regne med os. Fiskeriet vil stadig i mange år være landets vigtigste erhverv og derfor rækker vi hænderne frem i håb om et godt samarbejde, tilføjer KNAPK-formanden