KANUKOKAS hovedkontor solgt

KANUKOKAS hovedkontor i Nuuk er solgt, oplyser ejendomsmægler Lynges Bolig og Erhverv. Bygningen var vurderet til 18 millioner kroner.
Foto © : Simon Uldum
21. juli 2016 07:44

Men hvem der har købt og til hvor meget, ønsker ejendomskontoret ikke at røbe.

KANUKOKA holdt netop i går onsdag bestyrelsesmøde over telefonen om det igangværende salg af foreningens ejendomme i Nuuk.

Og det tegner ifølge den kommende formand for KANUKOKAS bestyrelse Simon Simonsen godt:

- Det tyder på at være rimeligt fint. Der er ved at ske noget nu, siger Simon Simonsen.

Læs også Samarbejde er vejen frem

Ni personaleboliger til salg
Udover hovedkontoret med den attraktive beliggenhed i Nuuks bymidte står yderligere 9 ejendomme på salgslisten, og den samlede vurdering beløber sig til en pæn sum på 30-40 millioner kroner i mursten - noget der glæder Simon Simonsen, som til august afløser Palle Jeremiassen som fungerende formand for KANUKOKA:

- Det der er blevet fremlagt er 30-40 millioner kroner i samlet vurderingssum for hovedkontoret og ni personaleboliger, siger Simon Simonsen, som også oplyser, at bestyrelsen i KANUKOKA i løbet af august samles for blandt andet at fastlægge kursen i foreningen frem til kommunalvalget i april næste år:

- Her skal vi drøfte det vuidere forløb og arbejde og en ny struktur i KANUKOKA i resten af valgperioden, lyder det fra Simon Simonsen.