BILLEDER Kalaaliaraq har travlt med kirke, kaffemik og koncert

Den grønlandske forening Kalaaliaraq har fået 120 medlemmer, siden den blev stiftet i foråret. Senest har foreningen holdt grønlandsk gudstjeneste med mere end 70 gæster, og der er flere arrangementer i kalenderen.
Bestyrelsen for Kalaaliaraq Foto © : Kalaaliaraq
Skrevet af Kenneth Elkjær
06. december 2016 11:02

Det er en glad formand for Kalaaliaraq, KNR fanger over telefonen mandag middag. Søndag holdt foreningen nemlig gudstjeneste i Hellebæk Kirke i Nordsjælland med efterfølgende kaffemik og julehygge.

- Det gik rigtig godt. Folk var glade, og i bestyrelsen er vi meget tilfredse, siger Nuuni Heilmann, der er formand for den unge forening.

Kalaaliaraq blev stiftet 6. maj i år. Siden er det gået hurtigt med tilmeldingerne.

- Vi har travlt i bestyrelsen. Der mange ideer til aktiviteter, og vi har fået 120 medlemmer, siger Nuuni Heilmann, der fortæller, at selvom foreningen har hjemme i Nordsjælland, så har de også medlemmer fra Jylland og Sverige. 

- Så tager de færgen fra Helsingborg til Helsingør, siger hun om de svenske medlemmer.

Foto © : Kalaaliaraq

Bestyrelsen for Kalaaliaraq

Kalaaliaraq har tidligere holdt kaffemik med Anders Lund Madsen som gæst, deltaget i Kulturnatten i Helsingør og Hornbæk, og fremtiden byder også på arrangementer.

Lørdag d. 18 december holder foreningen julekoncert med tenoren Josef Lund Josefsen og pianist Jim Milne på Kulturværftet i Helsingør.

Se billeder fra søndagens gudstjeneste i Hellebæk

Foto © : Kalaaliaraq
Foto © : Kalaaliaraq

 

Foto © : Kalaaliaraq