Greenland Express giver travlhed i Forbrugerklagenævnet

Er du ramt af Greenland Express aflysninger? Så skal du straks kræve pengene retur eller kræve erstatning fra Greenland Express, hvis du har mistet penge. Det gælder også hvis du har været nødt til at købe en billet der er væsentligt dyrere.
Greenland Express Airlines Foto © : Andrew Simpson
Skrevet af Nauja Møller
24. juli 2015 06:24

Det råd giver forbrugerklagenævnet Atuisoq, der nu har fået ekstraordinært travlt på grund af aflysningerne.

Flyselskabet Greenland Express der ellers har planlagt en række flyvninger til og fra Grønland, har endnu engang udskudt sine sommerflyvninger.

LÆS OGSÅ Greenland Express aflyser igen

Er du en kunde hos dem? Og har du lidt økonomisk tab eller har du været nødt til at rejse med et andet selskab, hvor du har haft ekstra udgifter? Så har konsulent i forbrugerklagenævnet Atuisoq, Malene Lynge, disse råd til dig:

- Jamen man bør rette krav mod Greenland Express, og man skal gøre det skriftligt, hvor man beder om at få refunderet de ekstraudgifter man har haft. Det er ret vigtigt at gøre det på skrift, fordi man senere skal kunne bevise at man har rettet henvendelse til selskabet, siger Malene Lynge, som har haft travlt i sommer på grund af flyselskabets aflyste flyvninger.

LÆS OGSÅ Greenland Express har udskudt sin sommerpremiere

Hvis ikke du har fået en tilbagemelding fra Greenland Express efter 2-3 dage, så skal du reagere:

- Hvis ikke der er nogen der svarer på din henvendelse, så vil næste naturlige skridt være at indberette en klage til forbrugerklageudvalget herigennem Atuisoq. Og skemaet til forbrugerklager kan man finde enten via Atuisoqs facebookside, forbruger- og konkurrencestyrelsens hjemmeside eller på Sullissiviks hjemmeside, siger Malene Lynge, konsulent i Atuisoq til KNR.