POLAR NANOQ Fjerde person anholdt efter fund af hash ombord

Sagen om de tre anholdt besætningsmedlemmer fra Polar Nanoq har taget en ny drejning. Endnu et besætningsmedlem er anholdt, men ikke i forbindelse med sagen om den forsvundne 20-årige kvinde.
Rigspolitiet
Foto © : Rigspolitiet
19. januar 2017 14:06

Opdateret klokken 16.19: To besætningsmedlemmer fra Polar Nanoq er varetægtsfængslet, mens den tredje anholdte fra skibet er løsladt i sagen om den forsvundne kvinde i Reykjavik.

Islandsk Politi har fundet betydelige mængder hash ombord på Polar Nanoq.

Det oplyser flådechef i Polar Seafood, Jørgen Fossheim i en pressemeddelelse.

I forbindelse med politiets undersøgelser af trawleren Polar Nanoq i sagen om den forsvundne 20-årige kvinde fra Island, har man fundet en mængde hash.

Politiet har derfor anholdt et fjerde besætningsmedlem. Dog ikke i forbindelse med sagen om den forsvundne, men i forbindelse med fundet af narkotika.

Tre besætningsmedlemmer fra den grønlandske trawler er anholdt i sagen om den forsvundne 20-årige kvinde. To af dem er varetægtsfængslet, mens den tredje ikke har været for en dommer.

Polar Seafood oplyser, at trawleren Polar Nanoq forbliver i Reykjavik så længe politiet fortsat laver undersøgelser og selskabet vil fortsat samarbejde med politiet for at få løst sagerne så hurtigt som muligt, skriver Jørgen Fossheim.

De to varetægtsfængslede nægter sig begge skyldige, skriver icelandmonitor.mbl.is.