KNR Familie-quiz på Radio

Familierne langs kysten vil få spænding og viden, når familie-quizzen ‘Nunarput Nalunngiliuk?’ går i luften lørdag formiddag kl. 10.00.
Foto © : KNR
09. september 2016 13:31

Journalist Apollo Jeremiassen vil med sin velkendte stemme udfordre lytterne i deres viden om landet, i quizzen som sendes live hver lørdag formiddag. 

Grønlands-quizzen er ét af de mange nye radioprogrammer som KNR Radio lancerer dette efterår. 

- Vi har længe ønsket en quiz hvor hele familien underholdes og samtidig lærer noget om vores land, siger redaktør i KNR Radio, Alice S. Olsen. 

Præmier på højkant

Hver lørdag er der et gavekort på højkant. Her kan ugens vinder få et gavekort til Pisiffik’s butikker til en værdi af 1.000 kroner. Til den store finale i december skal der dystes om en rejsecheck på 15.000 kroner fra Air Greenland.  

Lytterne vil blive quizzet i spørgsmål om alt mellem himmel og jord. Det kan være alt indenfor histo-rie, geografi, biologi, sprog, kultur, virksomheder og andre spændende emner. Spørgsmålene til quizzen er helt nye, og er lavet af en lang række virksomheder og eksperter.

Apollo Jeremiassen vil stå klar ved telefonen på 36 16 66, hver lørdag kl. 9 og tage imod de lyttere der vil deltage i quizzen.