En fjerdeplads til håndboldkvinderne

Det blev til en fjerdeplads til Grønlands håndboldkvinder, ved kvalifikationsturneringen i Puerto Rico til de Panamerikanske mesterskaber til maj.
Foto © : GHF.gl
06. april 2015 13:14

Kampen om bronce i går stod mellem USA og Grønland, og endte med et nederlag på 27-23 til Grønland.

Og det, selvom det startede godt med sikker grønlandsk føring ved pausen på 14-10.

Men i anden halvleg faldt tingene fra hinanden for de grønlandske håndboldkvinder, og USA vandt halvlegen 17-9 - og altså kampen samlet 27-23.

Assisterende landstræner Johannes Groth var tilfreds med holdets indsats i 1. Halvleg, mens 2.halvleg blev påvirket, dels af amerikanernes mandsopdækning af playmaker Najaaja Lyberth, samt de grønlandske angrebsspillere, der brændte alt for mange chancer, siger Johannes Groth.

- Det har været meget lærerrigt at være afsted, og vi anser 4. pladsen for tilfredsstillende, siger Johannes Groth.

Hovedsponsor søges

Han håber nu at det lykkes Grønlands Håndbold Forbund at finde en hovedsponsor til holdet, så spillerne kan forberede sig bedst muligt til de Panamerikanske mesterskaber, der spilles på i Havana på Cuba fra den 20. til den 28. maj.

Netop Cuba blev vinder af kvalifikationsturneringen i Puerto Rico, da de i finalen i går besejrede Mexico med 34 - 25.