Atassut i Qaqortoq har tillid til Great Greenland

maajip 05-at 2006 10:58

Der bliver længere og længere mellem støtten til Finn Karlsens kamp mod Great Greenland. Selv hans eget bagland i Qaqortoq er utilfreds med hans udtalelse til Radioavisen torsdag.

Siden Landsstyret onsdag fortalte ud, at det har fuld tillid til pelsvirksomheden er der flere og flere, der melder ud, at de er uenige med Finn Karlsen.

Torsdag var det de ansatte på virksomheden, der sagde, at de ikke ønsker at blive brugt som brikker i et politiske spil.

Fredag er det så Finn karlsens eget bagland, Atassut i Qaqortoq, der fortæller, at de har fuld tillid til Great Greenland. Især Finn Karlsens opfordring til personalet om at stå frem, har fået lokalforeningen op af stolen, siger formanden, Otto Kielsen.

- Vi synes ikke, at det er nødvendigt, at han blander personalet i Great Greenland ind i den her sag, og opfordrer dem til at modsige deres ledelse. Derfor er Atassut i Qaqortoq nødt til at reagerer.

Otto Kielsen håber, at forfølgelsen af Great Greenland vil stoppe, og opfordrer Finn Karlsen til være mere positiv.

Lokalformanden mener desuden, at Finn Karlsen burde have ringet til Atassut i Qaqortoq for at få lokalforeningens syn på sagen omkring Great Greenland.