RG vil have sunde medarbejdere

apriilip 03-at 2006 08:28

I aften skal kokken Claus Meyer lære 40 produktionsmedarbejdere og funktionærer fra Aalborg at spise mere fisk. Det er en del af Royal Greenlands ”Sund Vane” kampagne der tilbyder de ansatte en ny livsstil. Lene Rantzau er koordinator for aktiviteterne i Royal Greenlands sundhedskampagne.

Hun forklarer at tilbuddet om atspise mere fisk er en af fem udfordringer som koncernen Greenland har givet de ansatte i forbindelse med kampagnen om en ændret livsstil. Udover at spise mere fisk, kan medarbejderne indgå en kontrakt om at de vil kvitte cigaretterne, dyrke mere motion, tabe sig i vægt og huske sig selv mere i hverdagen. Tilbuddet er frivilligt, så Lene Rantzau mener ikke Royal Greenland blander sig unødigt i, hvordan de ansatte vælger at leve.

- Vi giver folk mulighed for at lære at leve sundere. Rigtig mange af os vil gerne i gang med at leve et sundere liv, men mangler det her venlige skub der skal til. Og det giver vi nu mulighed for. Der er ingen tvang overhovedet, alt foregår frivilligt, så jeg synes ikke vi blander os. Vi giver bare et tilbud, siger Lene Rantzau.

Sundhedskampagnen bliver ført i alle koncernens selskaber men på forskellige tidspunkter. I Grønland og Tyskland er kampagnen endnu ikke nået helt så langt som i Danmark, oplyser corporate marketing manager, Lisbeth Laursen.