Tidligere bestyrelsesmedlem kræver undersøgelse

marsip 10-at 2006 12:07

For anden gang i løbet af denne uge har landsstyreformand Hans Enoksen modtaget et åbent brev i sagen om Great Greenland. Denne gang er det det tidligere bestyrelsesmedlem Jens Immanuelsen, der sender et brev til Enoksen.

Brevet er en direkte forlængelse af det den tidligere økonomichef, Jacob Abelsen, sendte i mandags. Abelsen skrev i sit brev, at købet af canadiske sælskind var en underskudsforretning. En viden han ifølge eget udsagn havde prøvet at give videre til bestyrelsen; men han blev stoppet af direktøren skriver han. Men det ville økonomichefen ikke finde sig i, og han klagede til Great Greenlands bestyrelsesformand.

Det er netop den oplysning som Jens Immanuelsen er stejlet over. Som tidligere bestyrelsesmedlem stiller han nu spørgsmålet om formanden for bestyrelsen i sin tid holdt noget skjult for ham. Immanuelsen kommer med en klar opfordring til landsstyreformanden, om at Great Greenland undersøges til bunds.

Jens Immanuelsen er tydeligvis i fin overensstemmelse med sine partikammerater i Atassut. Han er til daglig Atassut-borgmester i Upernavik.