Underskriftindsamling for sportsstævner

februaarip 15-at 2006 14:24

Forældrene til håndboldbørn i Maniitsoq vil starte en underskriftindsamling, fordi de er utilfredse med, at deres børn skal sejle til stævne i små både.

- Landstinget bliver nødt til at gøre noget. Hvis vores børn skal udvikle sig i sport, bliver de nødt til at tage til konkurrencer i andre byer. De kan kun bedømme sig selv og kende deres eget niveau, hvis de møder andre sportsudøvere siger Vilhelmine Thomsen, som er mor til en 13-årig håndboldspiller i Maniitsoq.

Hendes søn var helt ulykkelig over udsigten til ikke at komme med til stort håndboldstævne i Sisimiut, så derfor har Vilhelmine nu givet drengen lov til at sejle i speedbåd fra Maniitsoq til Sisimiut, så han kan deltage.

Men det er meget mod sin vilje og hun kan ikke sove om natten, fordi hun er bekymret for den farlige sejltur. Hendes søn tager af sted på i morgen, hvis vejret tillader det.

Vilhelmine har ingen konkrete forslag til, hvad Landsstyret skal gøre for at hjælpe sportsfolkene, men hun håber at underskriftindsamlingen vil starte en debat.