Amerikanere vilde med Grønland

januaarip 15-at 2006 12:41

Interessen for rejser til Grønland er stor i USA. Amerikanerne fascineres af den smukke natur, den spændende verden af is, og de små samfund på den enorme kyst. Og lige nu har amerikanerne rigeligt at studere på en af USAs største rejsemesser i New York, hvor Destination East Greenland og Destination South Greenland udstiller i denne weekend. På messen mødes udstillere fra alverdens eksotiske rejsemål for at tiltrække det amerikanske publikum.

De forskellige tur-tilbud supplerer hinanden godt og er med til at nuancere New York’ernes opfattelse af Grønland som et rejsemål med en lang række muligheder.

Destination East Greenland har blandt andet succes med at markedsføre hundeslæde kørekortet, og mulighederne for aktiv ferie hele året rundt.

Sydgrønland tiltrækker især stor opmærksomhed med de mange nordbo- og inuit seværdigheder i regionen, og kombinationen af frodighed og is, fortæller Tina Jensen fra Destination South Greenland.

Rigtig mange har Grønland på deres liste over ønske rejsemål. Flyforbindelsen fra Island til hhv Kulusuk og Narsarsuaq gør det attraktivt at feriere i Grønland med et par ekstra dage i Island.